SONČNI ZAHOD

Original Acrylic Painting on Giorgio Armani Satin and Wood/ Limited Edition
36˝ (90cm)

 

Odkrijte Čarobnost “Sončnega Zahoda Slovenije” Umetniško Delo, Ki Povezuje Naravo in Ustvarjalnost

“Sončni Zahod Slovenije”, predstavljen v izjemnem slogu in materialih, kjer se narava in ustvarjalnost združujeta v čudovitem plesu barv, tekstur in simbolike. To umetniško delo, ki nosi naslov “Sončni Zahod”, ne le prikazuje očarljivost slovenskih pokrajin ob zahajajočem soncu, temveč tudi prebuja občutek čudenja in spoštovanja do njihove edinstvene lepote.

Opis slike:

Vsak detajl tega umetniškega dela je natančno premišljen in izveden, začenši z uporabo prestižnega Armanijevega satena kot platna, ki je skrbno izbran in oblikovan, da predstavlja platno naše domovine. Na sliki se dviguje simbol Triglava, ki ga spremljajo zelene pokrajine, ki simbolizirajo slovensko naravo in njeno lepoto. Oranžne odtenke sončnega zahoda je izrisal saten na platnu, ki je ustvaril dramatičen in čaroben učinek, medtem ko so gore pod soncem narisane z izjemno natančnostjo in detajli. Poleg tega umetniško delo vključuje tudi lesene komponente, ki dodajo dimenzijo in globino sliki. Leseni Triglav in idrijska čipka so skrbno izdelani, kar dodaja avtentičnost in edinstvenost temu delu.

Pomen Umetniške Stvaritve:

Zgodba za to izjemno umetniško delo seže globlje kot le njegova estetika. Šolski center Novo mesto – šola učenja za življenje je sodelovala pri ustvarjanju lesenih komponent, kar poudarja njihovo zavezanost in veščine v delu z lesom ter spodbuja širjenje kreativnosti med mladimi umetniki.

Zahvala Šolskemu Centru Novo mesto

To čudovito delo sem kot avtorica podarila šoli, kjer ga je ravnateljica ga. Damjana Gruden Šolskega Centra Novo mesto prejela, kot zahvalo za njihovo podporo in sodelovanje pri mojem umetniškem ustvarjanju. Moja želja je spodbuditi mlade umetnike k raziskovanju in ustvarjanju ter jih navdihniti za nadaljnje umetniške projekte. Ta izjemna umetniška stvaritev je rezultat združevanja različnih materialov, tehnik in idej, ki združujejo lepoto narave s človeškim ustvarjalnim duhom.

Hvaležna sem za priložnost, kjer slika to umetniško delo krasi vašo šolo. Vaše spoštovanje in sprejetje mi dajeta motivacijo za nadaljnje ustvarjanje. Upam, da bo ta umetniška stvaritev navdihnila tudi druge študente.

This work of art has the certificate of authenticity, which confirms that this work of art is the original painting, first painted by the artist Helena Šircelj, and is thus an original, unique and authentic work of art.

Year Created: 2024
Artist Signature:  Signed at the back

Original Acrylic Painting on fabric material – Giorgio Armani Satin by Brush and Palette Knife and Wood.
Signed at the back with the title and a pocket for message of the painting. Ready to hang.

Painting cleaning and maintenance: synthetic duster.
The painting must not be exposed to direct sunlight.

Weight 2800 g
Dimensions 70 × 70 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SONČNI ZAHOD”

Your email address will not be published.

Shopping Cart
error: Content is protected !!
Scroll to Top